Összes oldalmegjelenítés

2014. március 31., hétfő

New story:)

Sziasztok!! :) 
Elkapott az ihlet, így úgy döntöttem indítok még egy story-t a blogon:) Ha kapok 2-3 pozitív kommentet a prológussal kapcsolatban, akkor felrakom az első fejezetet:) A történet címe: Véres csók
A szereplős oldalon nem sokára meg fogjátok találni a szereplőket is:) Jó olvasást hozzá! Remélem tetszeni fog! ;)
Puszi, Szimi




Véres csók
Prológus

- Ne! Niklaus! Ne tedd! - ordította torka szakadtából. 
- Miért ne, Kedvesem? 
- Ha megteszed.....esküszöm soha többé nem fogsz látni! 
- Ezt te sem gondolhatod komolyan! - azzal beleszúrta öccsébe az ezüst tőrt. A vele szemben álló személy arca felvette a vámpírjegyeket, és nekirontott az ősnek. A falhoz szegezte, aki ettől alig kapott levegőt. Mélyen a szemébe nézett, és úgy mondta szánakozóan, és egyben lenézően:
- Hidd el, ha egyszer kikerül abból a koporsóból nem az ő haragjától kell félned, hanem az enyémtől! - amint ezt elmondta, elsuhant. A férfi csak bámult egy ideig hitetlenkedve utána, majd folytatta tovább halál nyugodtan dolgát. 

Napjainkban.....
Mindenki figyelmesen olvasta a híreket - vagy épp nézte -, arra várva mikor jelentik be az újabb sorozatos állat támadást. Ugyanis ez pár hónapja megsokszorozódott. Eddig is voltak rejtélyesen elhalálozott személyek, de ez mostanság a kétszeresére, sőt! Háromszorosára nőtt. A város lakók nem mertek kimozdulni lakásaikból, mert attól féltek, ha kilépnek az utcára, akkor beállhatnak az áldozatok sorába. Egy ember volt, aki még veszélyben is megtartotta örökös higgadtságát. Ez a valaki nem más, mint Liz Forbes, a város seriffje. Egyedül mászkált az erdőben nyomok után kutatva, ugyanis még a rendőrök sem voltak hajlandóak bemerészkedni a "halálos erdőbe", ahogy a városban hívják. Csak ment, és ment a földet vizsgálva, mikor reccsenést hallott a háta mögül. Óvatosan megfordult, és körülnézett, de semmi, és senki nem állt ott. A táj csendes és kihalt volt, ha azt a pár őzet nem számítjuk, ami arra legelészett. Hirtelen elsuhant mögötte valami - vagy inkább valaki -. Gyorsan megprödült, majd elsütötte fegyverét. Sikertelenül, mivel a golyó a levegőt súrolta. Ezek után jobbnak látta kifelé venni az írányt. Egész úton úgy érezte, mintha követné őt valaki, de mikor hátranézett már senki sem volt ott. Visszatért a rendőrkapitányságra, sikertelenségét beismerve, és azt, hogy egyedül nem megy semmire. 

Mystic Grill.....
Egy 20 év körüli, szőkés-barna, hullámos hajú, kék szemű lány lépett be a bár ajtaján. Azonnal majdnem minden hímnemű érdeklődését felkeltette aki a helyiségben tartózkodott. Kecsesen odalépdelt a pulthoz, és leült egy szabad székre. Matt, a csapos kedvesen rámosolygott.
- Mit adhatok?
- Egy Bourbon whiskey-t. 
- Máris! - amíg beszélgettek, egy férfi...ugyanmár! Férfi?! Inkább egy kis fiúcska....szerűség vette a bátorságot, és odasétált az éppen alkoholt iszogató lányhoz. 
- Öhm....szia! - köszönt oda neki félénken.
- Hello....mit akarsz? - a stílusa egy kicsit goromba volt, de mit lehet tenni, ha egyszerűen nem bírja a hülyéket. 
- ....Semmit...csak gondoltam idejövök egy kicsit beszélgetni....
- Na ide figyelj! Te ne gondoljál semmit! Nem vagyok egy egyéjszakás kaland, főleg nem neked! - mutatott végig ujjávval a fiúcska...szerűségen. - Látszik nem veszed a célzást! Lefordítom a te nyelvedre oksika?? Húzd el a beled innen még szépen mondom! - az emberke szerűség bólintott, majd szomorúan elballagott. A lány mutatta Matt-nek, hogy kér még egy kört. Az újabb adag egy szemrebbenés alatt a lány előtti pultrészen termett. Megszorította a poharat, és a csapos fiú szemébe nézett. 
- Add a kezed! - óvatosan odanyújtotta neki a kezét. A lánynak előjöttek vámpírfogai, és belemélyesztette őket Matt puha bőrébe. Gyorsan abbahagyta, ugyanis csak meg akart bizonyosodni valamiről. Van-e a vérében verbéna. 
- Remek! Most pedig! Ismered Klaus Mikaelson-t? 
- Igen....
- Tudom, hogy ma el fog jönni, mint minden áldott nap, és kérni fog egy Bourbon-t.
- Igen.
- A verbénás fajtából adj neki!
- De...de akkor meg fog ölni...
- Járulékos veszteség! - kortyolt bele a whiskey-ébe. Pár újabb pohár után meg is érkezett a célszemély. A Matt-et megigéző személy úgy fordult, hogy a hibrid ne láthassa az arcát. 
- Egy whiskey-t! 
- Hozom... - majd elé tette a poharat, a tartalmával együtt. A férfi ivott belőle egy cseppet, de elkezdett iszonyatosan köhögni, és fulldokolni.
- Ezt még megbánod te féreg! Megöllek! - át akart ugrani a pulton, de egy rég hallott hang megakadályozta ebben a tevékenységben. 
- Niklaus! Ezer éve már....szó szerint! - csapta le a poharat, ami a nagy erőtől ripityárra tört. A lány szembe fordult a ledöbbent hibriddel és ördögien rámosolygott.
- Roxy... - hüledezett az ősi. 
- Nahát! Még ennyi év után is emlékszel rám! Ezt vehetem bóknak? - a vele szemben ülő nyelt egyet. 
- Annak veszed aminek akarod! - használta fel ezer évének összes nyugalmát, hogy válaszolni tudjon.
- Kedves. 
- Mindig. Szóval mit akarsz itt?! 
- Tartozom egy szívességgel a testvéreidnek, nem emlékszel?
- Hát sajnálatos módon nem tudott beteljesíteni ezt a bizonyos szívességet!
- Tudom. Ezért is jöttem. Újra az élők sorában akarom látni mind három testvéredet!
- Tudtommal négy van. 
- Finn egy fikarcnyit sem érdekel! Sosem bírtam! Kol-t, Elijah-t, és Rebekah-t annál inkább, szóval én most szépen megyek és kihúzom belőlük a tőrt, amihez a te jóvoltadból jutottak hozzá! Persze csak miután elmondtad, hol rejtegeted őket! Halljuk!
- Hát arra várhatsz, Kedvesem!
- Drága, drága Niklaus-om! Itt nincs olyan válasz, hogy nem! Két lehetőséged van: vagy megmondod hol vannak, vagy megöllek! 
- Pedig ezt az egyet sohasem fogod belőlem kiszedni!
- Ó tényleg? Nah de mindegy is, egy hülyével nem érdemes vitázni! Én most megyek szívem. Egy napod van, hogy átgondold a válaszodat. - amint elmondta kilibbent az ajtón. Klaus követte. 
- Roxy várj! Miért jöttél vissza? 
- Ennyire zavar az itt létem drága? - felelt kérdésre kérdéssel, és megsimogatta az arcát. 
- Nem, csak tudod így 900 év után a felbukkanásod kissé.....váratlan!
- Nem kell neked mindent tudnod, Niklaus! Mindent a maga idejében!
- Nem a maga idejében, hanem most! 
- Hé ezt nem így játszuk! Az egyetlen aki itt most parancsolgathat az én vagyok, te is jól tudod, a múltban történtek után igazán illene most minden ízedben remegned a felbukkanásom miatt. 
- Azt már nem! - kapta el a lány torkát, aki egy könnyű mozdulattal lecsavarta az őt szorongató kezet, és a személyt, akihez tartozik a falnak szegezte. 
- Még mindig kitartasz a nemleges válasz mellett?! - érdeklődte fenyegető hangnemben.
- ...Igen.... - -kapkodott levegő után a fogva tartott. 
- Rendben drága! A te döntésed, tehát viseld el a következményeket is! - azzal a lendülettel egyszerűen kitörte a nyakát. Hagyta, hogy a földön landoljon, felkapta, majd elindult vele a Lockwood pince felé. Amint odaért, bele ültette a vasszékbe, ami már nagyon régóta ott porosodott, de most végre hasznát lehet venni. Leláncolta, majd beverbénázta. Pár óra múlva a hibrid ébredezni kezdett. Köhögve nyitotta ki szemeit, és az első amit meglátott, a vért iszogató elrablója volt. Nehézkesen elkezdett nevetni.
- Bárhogy kínzol, úgysem fogod kiszedni belőlem, hogy hol vannak!!
- Nem szükséges! Véletlenül nem a villád alatti barlangrendszerben tárolod őket?! - a férfi hallgatását néma beismerő vallomásnak vette. Szánakozóan elvigyorodott, majd vámpírsebességre kapcsolt. Tíz perc múlva meg is érkezett a Mikaelson villához. Berúgta az ajtót, és a pince felé sétált, ugyanis onnan lehetett átjutni a barlangrendszerbe egy titkos átjárón keresztül. Sokáig bolyongott a föld alatt mire megtalálta a koporsókat. Először felnyitotta azt, amin díszesen tetszelgett a "Kol" felirat. Megszorította, majd egy mozdulattal ki is rántotta a legfiatalabb ősből a tőrt. Utána következett Elijah, végül Rebekah. Amíg ébredeztek, felsuhant a konyhába néhány tasak vérért. Arra kapta fel a fejét, amikor valaki elkezdett káromkodni a ház alatt, oltári hangosan. Lerohant, majd Kol dühös arcával találta szembe magát. Viszont amint meglátta a lányt, ellágyultak a vonásai.
- Roxy.... 
- Kol! Jól vagy?
- Mostmár...Köszönöm! - ere a válasz csak egy kedves mosoly volt. Sorban felébredt a másik két ősi is. 
- Én most elmegyek, de hoztam vért. - odadobott mindhármuknak egy-egy tasakkal. - Tudom nem a legjobb, de most megteszi....
- Várj! - kiabált utána Bekkah.
- Igen?
- Maradj itt! 
- Mi? De miért? - vágott értetlen arcot. 
- Mert megmentetted az életünket!
- Várjatok ezzel a nagy örvendezéssel! - szólalt meg Elijah. - Hol van Niklaus?
- Nyugodjatok meg, őt elintéztem! A Lockwood pincében van!

Este.....
Rebekah megmutatta Roxy-nak a szobáját, aki ezek után elvonult, bezárta az ajtót, és rádőlt az ágyra. A plafon bámulta megállás nélkül. Egyszercsak azt hallotta, hogy valaki kiugrik a szomszéd szoba ablakán. Kinézett, és látta, hogy Kol éppen felfelé tart. 
- Kol?! Mi a franc?! Te hülye vagy! - nevette el magát a vámpír lány. Amint ezt kimondta, az ősi már előtte is termett, majd egy óriási csókot nyomott ajkaira. 
- Rég találkoztuk, Miss Petrova!

3 megjegyzés:

  1. Szia Szimi!
    Woow, hát ennek a vége igazán cuki volt! Én egyértelműen szeretném olvasni ezt a történetet!
    Mondjuk Roxy karaktere annyira nem fogott meg mint Scarletté, mert ez a lány szerintem egy igazi bunkó :D De hát istenem, ez még csak a prológus volt!
    Ahogy látom, ez nem a másik történet folytatása, de nem baj. Legalább ezt is tudom olvasni ;D
    Valahogy nem lepődtem meg aazon, hogy az új karakter megint mindenkinél erősebb, na meg azon sem, hogy Kol milyen kis cuki volt ^.^

    Nem szaporítom tovább a szót, folytasd mind a kettő történetet hiper-szuper gyorsan! :D
    puszz, Lyl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa Lyl!:)
      Köszii! Nagyon örülök, hogy tetszett :) Vége szerintem is cukira sikeredett:) Háááááát majd meglátod, hogy mi a bunkóságának a legfőbb oka ;) Ez már alap, hogy mindenkinél erősebb;) Kol maci mindig irtó cukii ;D ^.^
      Igyekszem!
      xo xo, Szimi

      Törlés
  2. Szia Szimi!
    Igazán megfogott a történeted. :) Roxy karaktere szerintem hasonlít Scar-éra, de mégis a történeted egyáltalán nem hasonlít a másikra, nem tudom megmondani, hogy miért. :) Roxy aztán jól elbánt Klaussal, de én már azért kezdem sajnálni, hogy minden nő legyőzi, pedig ő elvileg a világ legerősebb lénye. :D Siess a kövivel!
    Puszi, Fanny.

    VálaszTörlés