Összes oldalmegjelenítés

2014. március 7., péntek

Keringő a halállal 15. - Átok








Sziasztok!
Meghoztam az új fejezetet, de sajnos ez most elég rövidre sikeredett. Szerencse, hogy amilyen rövid, talán olyan izgalmas is...:) Jó olvasást hozzá! Várom a kommenteket! ;) 




    Natalia Kills - Zombie


- Klaus! - mondták ki egyszerre az ősi hibrid nevét. Az csak állt, de egy idő után vámpírsebességgel elsuhant. Kol és Scar értetlenül néztek egymásra.
- Ilyenkor nem az szokott következni, hogy a nagy mindenre elszánt gyilkos mindenkit lemészárol? - kérdezte a hibrid lány kissé komolytalanul, de tudta, hogy ezt most nem vehetik csupán egy játéknak, amiben a legkisebb megerőltetés nélkül győzhetnek. Nem...ez annál sokkal halálosabb fenyegetés. Így, hogy lelepleződtek, a lány félt, hogy már nem sok van neki hátra. Eddig meg akarta ölni magát, de most esze ágában sem volt ezt tenni. Végre megtalálta a boldogságot valaki mellett. És ez a valaki nem más, mint Kol.
- De.....elméletileg..legalábbis én biztos ezt tenném. Fura, hogy csak így minden szó nélkül elmegy. Legalább a fogait kivillanthatta volna! - méltatlankodott az ősi. Erre Scar oldalba vágta nevetve.
- Na jó figyelj rám! Ez NEM játék! Utána kéne menni és megmagyarázni a dolgokat.
- Ezt komolyan gondolod? Mit vársz tőle? Azt, hogy megérti a dolgot, és jóságos tündér módjára áldását adja?! Nagy szart! Amint odamegyünk megpróbál majd megölni! - tartott kisebb fejmosást a lánynak.
- Jó, jó, de akkor mit csináljunk?!
- Megvárjuk amíg visszajön.
- De.....
- Semmi de!
- Oké.....most elmegyek és ne kövess!
- Hova mész? - kérdezte az ősi számonkérő hangsúllyal.
- Éhes vagyok. Na pá-pá Kol maci! Ne merj követni! - azzal a lendülettel elsuhant.
- Kol maci?! - ezt a kisebb felháborodást a  hibrid lány már nem hallotta meg.

Bourbon Street......
Scar már a harmadik embert csapolta le, de még mindig szomjas volt. Érezte, hogy van valaki mögötte. Ledobta a földre áldozatát.
- Kol nem megmondtam, hogy ne kövess?!
- Cseppet sem hasonlítok arra az árulóra, akit már nem tartok a testvéremnek! - hallott meg egy ismerős hangot. Túl ismerőset. Megpördült, és egy ádáz tekintettel találta szembe magát. Pár percig csak minden szó nélkül farkasszemet néztek egymással. Végül a lány szólalt meg.
- Mit akarsz?!
- Elárultál!
- Oh szívem hisz nem ez volt az első alkalom, hogy megtettem, ezt igazán megszokhattad volna! Ha pedig valami nem tetszik, szépen vissza lehet menni Mystic Falls-ba! Senki nem hívott! Eddig is nagyon jól megvolt ez a város nélküled! - osztotta ki Klaus-t. A hibrid köpni-nyelni nem tudott. Vámpírjegyei előjöttek. Scar sem maradt adósa. Szemei alatt kidagadtak az erek, szemfogai megnyúltak, szeme vérben forgott, égszínkék pupillái pedig éjfekete színben játszottak. Ez is a hibrid lét előnye.
- Ha harc, hát legyen harc! - ez volt a végszó. Klaus neki támadt a hibrid lánynak, aki egy egyszerű mozdulattal a földre küldte őt. Az gyorsan felpattant és megint megpróbálkozott. Neki nyomta a lányt egy falnak, aki bevetette a jó öreg agyrobbantós trükköt. A hibrid felordított, majd térdre esett a fájdalomtól. Scar lassan közeledett felé, ördögi mosollyal az arcán. Nem igazán érdekelte őket, hogy éppen a Bourbon Street-en akarják megölni egymást, ami történetesen tele van emberekkel. Egyszercsak a lámpá elkezdtek sorban felrobbani. A lány leguggolt Klaus elé, és benyúlt a mellkasába. Megmarkolta a szívét, és ki akarta tépni, de valaki nekicsapta a szemközti falnak. A lány felállt, és vámpírsebességgel hazafelé vette az irányt. Kol követte.


Scar háza.......
Az ősi belépett az ajtón, és látta, hogy Scar ablakon bámul ki. Közelebb ment hozzá, és magafelé fordította. Egyáltalán nem az a látvány fogadta amire számított. Valami megváltozott. És nem jó irányba. A lány arcán ott voltak vámpírjegyei, de még nem is ez volt a legnagyobb baj. Szeme vörösen izott, körülötte pedig koromfekete vonal húzódott.

Kol ekkor vette észre, hogy a lány egy fehértölgyfa karót szorongat a kezében. Megrémült. A hibrid lány megforgatta kezében a karót. A férfi elé suhant és bele szúrta a hasába. Abban a pillanatban, mikor megtette, eltűntek vámpírjegyei, és újra a régi Scar volt. kirántotta a karót, és ezt suttogta:
- Fuss! - amint elmondta nem bírt tovább uralkodni magán, és előtört az előbbi, legsötétebb énje. Olyan volt, mintha nem is ő irányítaná a testét. Kol nem tétovázott, vámpírsebességre kapcsolt. A lány egy gyilkos mosolyt villantott, és utána ment. 




2 megjegyzés:

  1. Szia. Igazad volt, amennyire rövid volt, annyira izgi is. Meglepődtem, hogy Scar ilyen gyorsan túltette magát Klauson, és akár képes lett volna megölni is. De ezek ennyire beleszeretett Kolba. Scar ha avrázsol megszállja valami? Úristen ez tuti izgi lesz :D Gratula a fejihez, siess a kövivel! :) Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      :D Köszönöm!:) Igen, Scar túltette magát Klaus-on. Nem biztos, hogy képes lett volna megölni....vagyis nem saját akaratásból: "Olyan volt, mintha nem is ő irányítaná a testét."
      Kol-ba nagyon beleszeretett...végülis Kol-t csakis szeretni lehet :D Már varázsolt előző részekben is, de akkor nem szállta meg semmi. Most viszont.....igen. Majd meglátod ;) Az lesz:) Nagyon köszii, és sietek:)
      U.i.: Te mikor hozod az új fejezetet? Már nagyon várom:)
      Puszi

      Törlés