Összes oldalmegjelenítés

2014. március 26., szerda

Keringő a halállal 17. - Nem hagyhatsz itt!!








Nagyon könnyű sírni, ha egyszer rájövünk az igazságra: mindenki, aki számít, előbb-utóbb elhagy vagy meghal. Bizonyos idő után minden ember túlélési esélye eléri a nullát.
Chuck Palahniuk


 - Klaus Mikaelson! Igaz, hogy a bátyám vagy, de ha te hidegvérrel meg tudtál ölni, nem is egyszer, akkor én miért ne tehetném meg?! - azzal a lendülettel elindult egy kripta felé, és a közepén lévő kőasztalra óvatosan ráfektette reszkető szerelmét. Nagyon rossz állapotban volt. Sok vért vesztett, és ráadásul a penge elviselhetetlen fájdalmat okozott neki. Felhúzta pulóvere újját, és benyúlt a lány hasába, aki erre felordított. Az ősi kirántotta a pengét, és Scar szemébe nézett.
- Tarts ki szívem, nagyon szépen kérlek! Mindjárt jövök! - mondta határozottan, bár legszívesebben sírni lett volna kedve, ugyanis tudta, mivel jár Papa Tunde fegyvere egy átlag vámpírnak. Még akkor is, ha hibrid, az illető. Egyetlen egy következménye volt, mégpedig a halál. Bárki, akibe eddig beleszúródott a penge, kínok közti halált halt. Miért pont most lenne másképp?? Magabiztosan kisétált az ajtón, és meghallotta, amint bátyja próbál kijutni a temetőkapun, de sehogyse sikerült neki. Ezért persze a jól ismert Klaus-féle káromkodás sem maradhatott el. Chh....! Én durvábban nyomatom! Hozzám képest te egy nagy lófasz vagy, "kedves" bátyókám! Mögé suhant, és cinikusan megszólalt.
- Én "legdrágább" testvérkém, bárhogy próbálod, innen nem fogsz kijutni egyhamar! - szája ördögi mosolyra húzódott.
- Mit akarsz?!
- Még kérdezed, te utolsó senkiházi féreg?!! Scar HALDOKLIK!!! És ez mind miattad van!! Nem fogom szónélkülni hagyni!! Vagy talán azt vártad, hogy megdicsérlek, amiért a halálát okozod annak akit szeretek?! Vagy mi?! Nah mi van?! Ilyenkor bezzeg nem tudsz pofázni!! - ideges tekintettel bátyja elé lépett, és megforgatta kezében a a fehétölgyfa karót, amit Scar-nál talált, és elhozta. Elkapta a hibrid torkát, és a szívéhez igazította a halálos fegyvert. Klaus bárhogy próbálta, nem tudta ellökni magától öccsét. Nem tudta mi van vele. Nem tudta miért ilyen gyenge mostanában. - Vegyél egy mély levegőt, és élvezd ki, mert EZ LESZ AZ UTOLSÓ!! - már épp készült leszúrni a férfit, mikor......


Mystic Falls....
Damon a koporsóban pár óra mülva felébredt, és elkezdett dörömbölni.
- Merre vagy te számító ribanc?! - mondta köhögve, ugyanis alig kapott levegőt, abban a "dobozban". Ami még nem is lett volna baj, de mivel már napok óta nem jutott vérhez, ezért levegőre lett volna szüksége. Még pár cifra szitkozódás elhangzott az idősebbik Salvatore szájából, de az oxigénhiány miatt eszméletét vesztette. Körülbelül 2 óra elteltével arra nyitotta ki nehézkesen a szemeit, hogy valaki kiásta a föld alól, és felnyitotta koporsóját, amivel Rebekah közreműködésével kötött közelebbi ismeretséget. A naptól nem igazán látott semmit, mert pont belesütött a szemeibe, ami a több órányi sötétség után nem esett éppen a legkellemesebben. Hunyorogva felült, és egy középkorú arccal találta szembe magát.
- Szükségem van rád, hogy megölhessem őket!



New Orleans, Temető....
.........nyöszörgést hallottak. Kol felismerte a hang tulajdonosát, és ott hagyta újdonsült áldozatát. A kriptához rohant, ahol meglátta a halál szélén álló szerelmét. Szemeiből véres könny folyt, és szomorúan nézett az ősire. Klaus, kihasználta a helyzetet, miszerint Kol otthagyta. Ismét megpróbált kijutni, ami most sikerült is neki. Olyan messzire ment, amennyire csak tudott.
- Sajnálom Kol.....köszönöm, hogy vagy nekem,...de itt a vége....sajn....sajnálom...sz...szeret....szeretlek... - amint ezt elmondta keze élettelenül lehulott a kőasztal mellé. Gyönyörű jégkék szemei örökre lecsukódtak. Egész testén az erek feldagadtak, és végigfutottak. Bőre hamuszürkévé változott. Az ősi odasétált és térdre rogyott. Megszorította a halott lány fagyos kezét, majd egy csókot nyomott rá. Lecsukta szemeit, és életében először sírt. Érzelmeket tükröző szemeiből fájdalmas könnycseppek potyogtak.
- Ne hagyj itt kérlek Scar! Könyörgöm! Ne hagyj itt szerelmem! Mindennél jobban szeretlek!



- Ne sírj! Nemes halált halt.
- Mégis hogyan lehet egy halál nemes? Értelmetlenül meghalni egyáltalán nem nemes!
- Tévedsz. Azon az úton meghalni, melyet magad választottál, a halál bármely más formájánál értékesebb és nemesebb.

Warrior Beak Dong Soo c. film

4 megjegyzés:

  1. Szia Szimi!
    1. reakcióm: WTF???!?!?!?!
    Te, te, te, te, hogy voltál képes ezt tenni szegény Scarral?! Kolt meg mint mindig imádtam! :D Most csak ennyit tudok mondani, siess a következő fejezettel! ;)
    Puszi, Lyl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lyl!
      :D Úgy, hogy ez kell ahhoz, hogy tovább tudjam vinni a szálakat;) Meg fogsz lepődni, mit hozok ki ebből ;) Már elkezdtem írni a kövit, úgyhogy sietek! :)
      Puszi, Szimi

      Törlés
  2. Szia Szimi!
    Izgi kis fejezet volt azt meg kell hagyni :D Sajnálom szegény Scar-t, de biztos vagyok benne, hogy majd valamilyen fondorlatos módon vissza fogod hozni! Eléggé meglepődtem, hogy Klaus csak menekülni akart, nem is érdekelt, hogy Scar haldoklik, pedig halálosan szerelmes volt belé...Kol viszont nagyon cuki volt :D Siess a kövivel!
    Puszi, Fanny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Fanny! :)
      Köszi! :) Hááááááááááát......majd meglátjuk ;) Klaus úgy veszi, hogy Scar elárulta azzal, hogy összejött Kol-lal, ezért most magasról tesz arra, hogy mi van a lánnyal. Kol maci mindig cukii :D ♥ Már írom a kövit, úgyhogy sietek:)

      Törlés