Összes oldalmegjelenítés

2014. január 8., szerda

Keringő a halállal - Szereplők


Niklaus Mikaelson
Ősi hibrid, akinek van egy olyan oldala amit csakis egy "embernek" mutatott eddig meg, mégpedig Scar-nak. Nagyon rosszul érintette, hogy Scar elárulta, ezért most semmi nem érdekli ami a lánnyal kapcsolatos. 
                                                 

Scarlett Williamson
912 éves boszorkány-vámpír hibrid, jóval erősebb, mint egy átlag vámpír, de van ami még őt is leteríti. Klaus-szal együtt volt egy ideig, Damon Salvatore terve miatt, de végül bele is szeretett a hibridbe, aki mikor megtudta az árulást majdnem megölte a lányt. Klaus elüldözte a városból, erre New Orelans-ba menekült, ahol rosszabb dolgok történtek vele, mint amire számított. Betoppant Kol is, aki fülig szerelmes a lányba, és Scar-nak se közömbös ő. Idáig majdnem minden happy, de kezdődnek a gondok, egy névvel. James.



Elijah Mikaelson
Ősi vámpír. Nagyon erkölcsös, és illedelmes, de ha feldühítik kegyetlenebb tud lenni, mint a testvérei. 




Kol Mikaelson
Ősi vámpír, legfiatalabb férfi a családban. Félelmet nem ismerő és kegyetlen. Szeret játszadozni az áldozataival. Csípős humorát nem mindenki díjazza, de vannak kivételek. Sokak szerint egy egoista, önimádó barom, aki nem törődik semmivel, de mélyen legbelül olyan érzései vannak, amikre senki más nem képes. Szerelmes Scar-ba, és ezt be is vallja neki. Boldogok, egészen addig míg egy fájdalmas dolog el nem választja őket.




                                                                Rebekah Mikaelson
Ősi vámpír, a család egyetlen női tagja. Szerelmes a Francia negyed "királyába", Marcel Gerard-ba. Ez az egyetlen gyenge pontja, az érzései. Bátyja, Klaus sokszor koporsóba zárta már, de ő még így sem hagyja el. A hűséges szó szinonimája. Neki a családja, és Marcel a legfontosabb az életében, mégha mindkét félről is elárulták, nem is egyszer. 




                                                                    Damon Salvatore
Vámpír. Fő ellensége Klaus, akit sehogysem sikerül eltennie láb alól. Scar régi ismerőse, és ő hívta Mystic Falls-ba a lányt. Scar bosszúból megölte a hasonmást, ezzel fájdalmat okozva Damon-nek. Van egy öccse, Stefan, akit utál.


Esther Mikaelson
Az ősi boszorkány, aki meg akarja ölni a gyerekeit. Azt vallja, hogy mivel ő változtatta át őket vámpírokká, ezzel pusztulás hozva a világra, ezért neki is kell megölnie őket. 


Tyler Lockwood
Klaus egyik hibridje, akinek sikerült megtörnie a köteléket. Caroline pasija, de elég zűrös a kapcsolatuk. 



                                                                     Bonnie Bennett
Boszorkány, Bennett leszármazott. Őse Emily Bennett egy nagyon erős boszorkány volt. Elena egy nagyon jó barátnője, és Salvatore-ék szövetségese. Száz halott boszorkány erejét birtokolja.




                                                                     Caroline Forbes
Vámpír, Katherine Pierce változtatta át, bosszúból. Egyszer ölt, azt is megbánta. Azóta csakis tasakos véren él, még egy több száz éves vámpír is megirigyelhetné az önuralmát.



                                                                      Katherine Pierce
Ötszáz éves vámpír, ő változtatta át a Salvatore testvéreket, és Caroline-t. Damon-nel, és Stefan-nal is játszott, de mint kiderült Stefan iránt többet érez holmi futó kalandnál. Ötszáz éve menekül Klaus elől, ugyanis amikor az ősi fel akarta használni őt ahhoz, hogy hibriddé válhasson, vámpírrá változott és elmenekült. Teljes szívéből utálja Elena-t, ugyanis szerinte a lány mindent megkapott amire ő egész életében vágyott.





                                                                     Alaric Saltzman
Töri tanár, hivatásos vámpírvadász. Elena és Jeremy gyámja.





                                                                       
Stefan Salvatore
Vámpír, Damon öccse. Megölte az apját. Ő az igazi Ripper, aki lemészárolt egy egész falut annak idején. Az óta megpróbálja tűrtőztetni magát, és állat véren él.




                                                                       Elena Gilbert   
Petrova hasonmás. Nem tud választani a Salvatore testvérek között. Gyámja Alaric. Van egy öccse Jeremy. 




Adriana BelleFleur
Egy igen erős vérvonal leszármazottja. Próbálja elcsábítani Kol-t, csak nehogy a végén ő húzza a rövidebbet.



Linda Collins
Adriana bárjában volt csapos. Ott ismerkedett meg Kol-lal. Ő az ősi egyik olyan barátja, aki még a legnehezebb időkben is kitart mellette.
 
 
 
 
Amiee Seavers


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése