Összes oldalmegjelenítés

2014. február 1., szombat

Keringő a halállal 8. - Amikor minden összedől....

- Shhh...aludj csak.... - majd adott neki egy csókot. - Jó éjt Kedvesem.
- Neked is... - mondta és elaludt. Nik rá fél órára érkezett meg az álmok földjére

Másnap reggel......
- Jó reggelt szívem! - adott Scar-nak egy csókot a hibrid.
- Neked is... - viszonozta ezt a lány. Ez a csókcsata viszont egy kicsit elfajult. Jó értelemben. Klaus maga alá temette Scar-t, és a nyakát kezdte el csókolgatni. A lány ezt jóleső sóhajokkal jutalmazta. Még egy kicsit folytatta ezt a tevékenységét, majd letépte a lányról a felsőjét, és a melleit kezdte el kényeztetni. Egyre haladt Scar hasa felé. A lány se maradt adósa. Gyorsan fodított a helyzetükön, letépte a férfiről a felsőjét, és most ő kezdte el csókolgatni a férfi felsőtestét. Klaus-nak apró nyögések hagyták el a száját. Ezt folytatták még egy ideig. Legalábbis Klaus. Istenem miért kínoz? Gondolta Scar, mert már alig bírta visszafogni magát, de szerinte a hibrid is ugyanezt érezte, csak szeretett másokkal szórakozni. Végül Nik abbahagyta ezt a kis "kínzást" és gyorsan levette magáról a nadrágját. Scar is ugyanígy tett, majd levette a hibridről az alsónadrágját. Klaus sem volt rest és ezt Scar fehérneműi bánták. A ruhák darabokban repkedtek össze-vissza a szobában, de ez egyikőjüket sem érdekelte. Most semmi nem érdekelte őket. Most csak ők voltak ezen a világon és csak egymásnak. Klaus nyomott egy csókot Scar ajkaira és óvatosan belé hatolt. A lány erre felnyögött és a hibrid hátát kezdte el karmolászni. Aminek meg is lett a bizonyítéka. A férfi háta csupa vér volt. Fájt neki de nem érdekelte. Scar-ral újabb csókcsatába kezdtek és a lány gyorsabb tempóra ösztönözte Klaus-t. A hibrid örömmel teljesítette ezt a kérést. Scar száját jóleső sóhajok hagyták el, szintúgy a hibridét. Végül a férfi távozott a lány testéből, aki ekkor üresnek és elveszettnek érezte magát. Klaus legurult a lányról és mellé feküdt. Magához húzta és jó szorosan átölelte. Hogy tehetem ezt meg vele, amikor olyan törődő és kedves velem ahogy még senki se? Nem tudom meddig bírom még ezt a titkolózást....  El is felejtették, hogy nem gyújtottak zsályás gyertyát, és így mindenki hallhatta az előbbi kis afférukat. Ez egyet jelentett azzal, hogy Kol egy ideig nem fog leszállni erről a témáról.

Pár órával később, Mikaelson villa.......
Scar és Nik nagy és egyben huncut mosollyal sétáltak le kézenfogva a nappaliba. Rebekah, Kol és egy harmadik férfi ültek gondterhelten a szobában. Ez a férfi biztos Elijah. Nik sokat mesélt róla.....ő a tetőtől-talpig úriember testvér, akiben semmi kifogásolható sincs és a szótárakban az erkölcsösség szinonimájaként van jelen.... Kol felkapta a fejét a léptekre, és egy 250 wattos, sokat sejtető mosolyt villantott a szerelmespár felé. De jó komolyan, mindent hallott! Most hallgathatom ezt napokig tőle, sőt talán tovább is.....Nik belül átkozta magát azért, mert nem gyújtott zsályás gyertyát, így most testvérénél van egy fegyver ellene...képletesen. Várta az elkövetkező szúrkálódást, de az nem jött. Döbbenten nézett testvéreire, akik úgy bámultak rá, hogy attól kirázta a hideg. Nem tudta mit követett el, de nem is akarta megtudni. A helyiségre síri csend telepedett. Ezt Elijah törte meg, azzal az elhatározással, hogy ő most be fog mutatkozni Nik barátnőjének, azaz Scar-nak.
- Örvendek a találkozásnak kedves. A nevem Elijah Mikaelson. - mutatkozott be illedelmesen a legidősebb élő Mikaelson.
- Valahogy sejtettem..... - válaszolt kissé komoran és bunkón, de ez mind csak azért volt, mert a szobában tartózkodók hangulata átragadt rá is, és az előbbi "ha az ég leszakad akkor is jó kedvem lesz" hangulata egy szempillantás alatt elröppent. Elijah ezt nem vette rossz néven, és betudta annak, hogy a lánynak nincs valami bemutatkozós kedve.
- Mi a baj? - érdeklődte meg Nik a rá szegeződő megvető pillantásokat, és azoknak okát.
- HOGY MI A BAJ?!?! Az a baj drága bátyókám, hogy Mikael itt van! - mondta Bekkah olyan hangerővel, hogy még a szomszéd városban is hallották.
- Mi?! De honnan tudta meg, hogy itt vagyunk?! - kérdezte egyre erélyesebb hangszínen a hibrid. - Jó, mondjuk, hogy tényleg itt van, de akkor, miért én kapok ilyen pillantásokat?!
- Milyen pillantásokat? - kérdezt a három testvér egyszerre.
- Hát nem is tudom....talán Rebekah-tól a "most azonnal megölnélek, ha tudnálak", Kol-tól a "de balfasz vagy!", Eliijah-tól meg....mit tudom én milyen nézést kaptam! Szóval mivel érdemeltem ezt ki?! - mondta már-már a kiabálást megközelítve. Kol megengedett magának egy apró nevetést amikor az ő nézését fejtette ki.
- Hé tesó, nyugi, én alapból így nézek rád, de attól szeretlek! - Kol felállt és megpuszilta Nik arcát.
- Fújj hagyjál már! Puszilgassál valaki mást! - mondta nevetve. Úgy látszik Kol elérte a kívánt hatást. Mindenkinél. Meg kell hagyni, tiszta bohóc a srác. Ahogy Nik mondta, egy nagy ezeréves gyerek.... Gondolta magában még mindig nevetve Scar.
- Nik! Nem is tudtam, hogy megcsalsz Kol-lal! - mondta felháborodottságot és komolyságot tettetve, sikertelenül, ugyanis amint ezt kimondta kirobbant belőle a nevetés. A többieket is elkapta a röhögőgörcs. És hopp a feszült hangulat el is tűnt azonnal. Kibeszélték ezt a Mikael témát és végül arra a döntésre jutottak, hogy biztos csak valaki szórakozk velük, ugyanis Mikael most kiszáradva fekszik valahol az isten háta mögött.

Egy hónap múlva...
Nik és Scar már egy teljes hónapja együtt vannak és a lány még mindig bírja a titkolózást a hibrid előtt, és folyamatosan szivárogtatja ki az információkat a Salvatore testvéreknek. Persze csak azokat amiket a hibrid elmondott neki....ott se mindent. Azokat amiket jelentéktelennek tart, mivel ennél többet nem akart a szeretett férfival megtenni. De a Salvatore testvéreket sem akarta elárulni ezért döntenie kellett. Barátság vagy szerelem? Barátságnak nevezte azt, ami közte és a Salvatore testvérek között volt. Talán már annak se. Már csak szimpla látszat volt ez az egész, amit csak azért tartottak fent, hogy ne kérdezgessék azt, hogy mi történt. Viszont az ami közte és Klaus között volt, azt mindennél erősebb kapcsolatnak nevezte, ami tűzön vízen át kitart. Mások azt mondanák, hogy ez elhamarkodott döntés ahhoz képest, hogy még csak ilyen rövid idő óta vannak együtt. De szerinte nem! Nem tudta mit tegyen. Elmondja-e vagy sem? Nem tudta, hogy reagálna rá. Arra, hogy nem is úgy szeretett bele, ahogy ő azt elképzelte. Nem volt szerelem első látásra. Egy természetfeletti kéz munkálkodott, hogy az legyen. Méghozzá nem is akárkié, hanem Scar-é. Vagy arra, hogy elárulta őt, és végig hazudott neki?! Végül úgy döntött, megpróbálkozik vele, és kockáztatja az életét.
Elindult a Mikaelson villa felé. Útközben azon gondolkozott, hogy fogja elmondnai a hibridnek a történteket. Magában mondogatta a lehetőségeket. 20 perc múlva odaért a Mikaelson villához. Túl gyorsan ideértem, nem? Áh mindegy biztos csak a gondolkodás teszi.... Lassan elsétált a bejárati ajtóig, közben mély levegőket véve. Felnézett az égre, azt gondolva, lehet, hogy most látja utoljára.....Sóhajtott, majd becsengetett. Nik egy levakarhatatlan vigyorral a képén nyitott ajtót.
- Szia Édesem! - adott egy csókot a lánynak, aki elszégyellte magát, A férfi ezt nem tudta mire vélni. Sajnálom, hogy el kell rontanom a jó kedvedet....
- .....Szia - mondta félve Scar.
- Mi a gond?
- Bemehetek?
- Persze, gyere - invitálta be, és már ő is átvette a lány feszültségét. - Szóval?
- Mondanom kell valamit.... - nyelt egy nagyot.
- Mégis mit amitől ennyire ki vagy akadva?
- Olyat tettem amit nem kellett volna, de már esküszöm, hogy megbántam.... - kezdett magyarázkodásba. Klaus eközben értetlenkedett.
- Mit tettél? Megcsaltál?! - gondolt rögtön a legrosszabra - vagyis szerinte a legrosszabra -, de közel sem ez volt.
- Dehogyis! - úgy volt vele, nehogy már ezt is rá fogják.
- Akkor? - most már végképp nem tudta, mit tehetett a lány, aminek ennyire fél a következményeitől. Scar sóhajtott egy nagyot, lehajtotta a fejét majd nyelt egyet.
- Szóval, emlékszel amikor láttál engem és Damon-t veszekedni az utcán?
- Igen, és?
- Azt mondtam, hogy jártunk és vissza akar szerezni...., az igaz volt, hogy jártunk, de az nem, hogy vissza akar kapni..... - nézett fel a hibridre, aki egy "folytasd!" pillantást küldött felé. - ismerem még régről, és kért tőlem egy szívességet én pedig megtettem... - mondta halkan és bűnbánóan.
- Milyen szívességet? - kezdett Nik-ben felmenni a pumpa, mert tudta, hogy ami az idősebbik Salvatore-val kapcsolatos, az sosem jó.
- Azt kérte, hogy segítsek neki megölni......
- Kit?! - ekkor már tiszta vörös volt a feje a dühtől.
- ......Téged.... -  buggyant ki egy könny a lány szeméből. A hibrid nyugodtságot erőltetett magára, de belül viszont fortyogott a dühtől. Őszintén szólva nem tudta meddig bírja fenntartani álcáját.
- Tovább!!! - mondta veszélyes nyugodtsággal. Scar ekkor már minden ízében reszketett és bőgött, de ez a hibridet most nem igazán hatotta meg.
- ......Néhány információt is elmondtam neki.....a terveiddel kapcsolatban..... - nyögdécselte a sírástól alig hallhatóan. Nik ekkor nem bírta tovább. Neki nyomta a nyakánál fogva a lányt a falnak, és arcába ordította összes bánatát.
- HOGY TEHETTED EZT VELEM?! TE AKIBEN MINDEN FELTÉTEL NÉLKÜL MEGBÍZTAM?!! HÁTBA SZÚRTÁL!!!!
 - Én csak......sajnálom... - nyögte levegő uztán kapkodva. - Tudom...,hogy....nem...kellett....volna.....-  már alig bírta, úgy érezte, ha Klaus még erősebben szorítaná akkor el is ájulna, mondjuk már így is annak a határán volt.
- NE MENTEGETŐZZ!! NEM ÉRDEKEL, HOGY SAJNÁLOD!!! MEGTETTED ÉS KÉSZ!! EGY SAJNÁLOM NEM HOZZA EZT RENDBE!!!!! MOST EGY ÉLETRE ELVÁGTAD MAGAD ELŐTTEM!! Nem foglak megölni, ahhoz túl sokat jelentesz...még így is! - mondta eggyel nyugodtabb hangszínen. Bár ez csak a látszat volt, belül majd' felrobbant. - De ezzel a tetteddel meggyűlöltetted magad velem. GYŰLÖLLEK! SOHA TÖBBÉ NEM AKARLAK LÁTNI! FELFOGTAD?! SOHA DE SOHA TÖBBÉ NEM AKARLAK LÁTNI!!!! - Scar-nak ekkor már patakokban folytak a könnyei. Azt hitte Nik nemes egyszerűséggel meg fogja ölni, de nem! Helyette sokkal fájdalmasabb dolgot tett, legalábbis számára. Nem tudta - vagyis inkább nem akarta - felfogni amit hallott. Lefagyva állt egy helyben üveges szemekkel. - NEM HALLOTTAD?!! TAKARODJ!! - lökte ki gyengédség nélkül az ajtón a lányt aki térdre esett a ház előtt és elkezdett még jobban zokogni. Megszerette Klaus-t. Úgy szerette ahogy eddig még senkit se. Ott sírt még vagy fél óráig, de végül úgy döntött elindul. Nem tudta hova fog menni, csak el innen jó messzire, és soha többé nem fog visszatérni. Legalábbis ezt csak szerette volna, de az érzései az útjába álltak, és arra ösztönözték, hogy maradjon, és szerezze vissza a hibridet. DE nem engedett az érzéseinek. Most nem. De azok csak nem akartak szűnni ezért megtette. Kikapcsolt. Soha ezelőt még nem vetemedett ilyen drasztikus megoldáshoz, de most semmi más kiutat nem látott ebből a helyzetből. Csak ezt az egyet. Hosszú idő után először kikapcsolt.

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Woow! Most csak ennyit tudok mondani! Pls siess a következő fejezettel!
    Puszi, Lyl S.
    U.i.: Légyszi kiraknád az új blogomat? Itt a link:
    http://acsaladmindenekfelett.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Szia Lyl! :)
    Kösziiiiii!!! :D Már írom a következő fejezetet, és nyugi abban se lesz hiány meglepetésekből. És igen szívesen kirakom az új blogodat.
    Puszi: Szimi <3

    VálaszTörlés
  3. Szia! Most úgy gondoltam, hogy itt írok neked! :) Ez a fejezet tetszik nekem idáig a legjobban! Nagyon jó ötlet volt, hogy Scar kikapcsolta az érzéseit, így majd érdekesen tovább tudod vinni a szálakat. Megértem ,hogy Klaus így kiborult, de remélem azért még meg tud majd bocsájtani Scar-nak! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Fanni!:)
    :D Kösziiii!!! :)) Hát igen azzal, hogy Scar kikapcsolta az érzéseit, a következő fejezetekben nagy port fog kavarni.....sőt talán még utána is. Szóval mindent összevetve, most kezdődnek az izgalmas, hátborzongató részek.... :) Hát, hogy Klaus meg tud-e majd bocsájtani Scar-nak, az még legyen az én titkom! :)

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Szia,
    végre a karácsony miatt semmi sincs a zűrös kis életemben, így elég időm volt, hogy nekikezdjek a történetednek (egyáltalán nem felejtettem el, hogy ajánlottad). Ez a rész után azt éreztem, hogy túl lassan kapcsol a következő fejezetre, azonnal tovább akartam olvasni.
    "- Hé tesó, nyugi, én alapból így nézek rád, de attól szeretlek! - Kol felállt és megpuszilta Nik arcát." -Ezen hangosan felnevettem, jaj tényleg olyan, mint egy nagyra nőtt gyerek. Kíváncsi vagyok, hogyan tolja bele a hatalmas arcát még jobban ebbe az egészbe.
    most gyorsan olvasom is tovább :)

    VálaszTörlés